Новости – психолошко саветовалиште

Поштовани посетиоци сајта “Има наде”,

 

Од недавно сам почела да радим у једном психолошком саветовалишту као православни психолог. С обзиром да је у питању приватно саветовалиште у Београду, услуге пружања психолошке помоћи се наплаћују.

У протеклом периоду сам истраживала могућност да се при Цркви запослим као психолог како би моје услуге биле бесплатне за људе који ми се обраћају тражећи психолошки разговор или савет, бивајући свесна да особе којима није битно да ли је психолог православан ( или је атеиста или религиозно индиферентан… ) могу по домовима здравља и клиникама доћи до бесплатне психолошке помоћи, док православно верујући људи не могу лако наћи психолога који прилази проблему узимајући у обзир и духовну реалност.

Међутим, за сада таква могућност не постоји, или је ја нисам пронашла, даће Бог ако буде требало и ако Бог види да би било на корист.

Оно што и на даље без надокнаде нудим је да, у мери свог слободног времена и могућности, напишем одговор на питања која ми постављате путем КОНТАКТ формулара, а одговоре ћу постављати као и до сада у рубрици ПИТАЊА И ОДГОВОРИ.

Жао ми је што на одговор понекад чекате и по више месеци – једноставно, стиже ми велики број питања, а ја се трудим да савесно и што детаљније одговорим како би то послужило као колико-толико ваљана замена за живи психолошки разговор.

Такође, једна од новина је и да сам употпунила страницу “О НАМА” – додала сам неке ставке из моје биографије па је можете, уколико вас интересује, погледати на овом линку.

Свако добро и хвала вам на интересовању, предлозима и питањима која ме на сваком кораку развоја овог сајта подстичу да проширујем његове могућности и корисност.

Посебно се захваљујем неколицини добротвора, православних хришћана, који су били вољни да дају прилог како би овај сајт наставио да функционише у тренутку када за то више нисам имала средстава.

Уколико сматрате да вам је овај сајт од користи, вама или вашим ближњима, и у прилици сте да дате новчани прилог за ово дело, можете ме контактирати за детаље путем странице КОНТАКТ.

 

Свако добро од Господа – Сведржитеља, свакога добра Промислитеља и Подаритеља,

Уредник сајта Има наде

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.