Јутјуб канал православног психолога

Пред вама се налази један, бар за мене и оне који ме познају, сасвим неуобичајен пројекат – Јутјуб канал који представља мој видео блог као православног психолога.

Покренула сам овај Јутјуб канал из више разлога. Они који су ме контактирали да закажу психолошки разговор код мене у саветовалишту знају колико је понекад тешко да им омогућим неки скорији термин за разговор, а људима који се налазе у муци чекање да започну са расветљавањем свог проблема тешко пада, што је и разумљиво. Тешко и мени што не могу да им брзо изађем у сусрет, а тешко и њима.

Због тога планирам да неке базичне теме које се тичу душевног живота презентујем путем овог блога, како бисте могли да користите знања православне психологије у разматрању своје душе.

То ће нам скратити процес разговора када термин за разговор дође.

Кликните ОВДЕ да погледате Јутјуб канал.

 

Други разлог је што желим да дам свој допринос Јутјубу са душекорисним садржајем. Пуно се прича о томе какав утицај имају “јутјубери”, ред је да и ми православни предузмемо још активније учешће на овом тренутно најмоћнијем медију. Свако са својим талантима.

Да ме је неко пре само пола године питао да ли бих радила овако нешто – ја бих изричито одбила.

Међутим, као психолог и као православна хришћанка не могу а да не увидим куда иду друштвени токови, ка чему је усмерена пажња већине данашњих људи, те сматрам својом дужношћу да снагу православне духовности и лековитост православне психологије презентујем управо тамо.

Хвала вам на подршци за све ово до сада, за то што годинама пратите сајт “Има наде” , надам се да ће вам се и овај пројекат допасти.

 

Сања Станковић, уредник сајта Има наде

 

 

Кликните на слику да погледате Јутјуб канал.

 

3 Comments

  1. Владан

    Хвала Богу и хвала Сањи на овоме!
    Свака част!
    Све похвале!

  2. Da li kod nas , u Srbiji, postoji mogucnost dobijanja sertifikata za pravoslavnog psihologa i ako postoji, gde i kako. Hvala.

  3. Odlična ideja..jer društvo je na lošem putu!.Hvala Bogu i hvala Vama! Veliki pozdrav

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.