КОНТАКТ

Поштовани посетиоци сајта „Има наде – животни проблеми очима православне психологије“,

Путем ове странице можете контактирати уредника сајта – православног психолога Сању Станковић.

kontakt-savetovaliste-b

 

Ако тражите помоћ или савет православног психолога…

Тада имате четири могућности:

 1. да дођете на психолошки разговор код мене у саветовалишту или преко Скајпа, Вибера онлајн. (ова услуга се наплаћује)
 2. да напишем приватан е-маил одговор на Ваше питање на психолошку или православну тему, проблем или дилему. (ова услуга се наплаћује)
 3. да снимим видео одговор на Вашу конкретну тему или питање и да га објавим на Јутјубу или Вам пошаљем искључиво за Вас приватно. (ова услуга се наплаћује)
 4. да поставите питање на које ћу написати одговор и објавити га јавно на сајту „Има наде“. (ова услуга је бесплатна)

 

 

1.
ЗАКАЗИВАЊЕ РАЗГОВОРА У ПСИХОЛОШКОМ САВЕТОВАЛИШТУ ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКО СКАЈПА (ова услуга се наплаћује)

С обзиром да је у питању приватно саветовалиште у Београду, услуге пружања психолошке помоћи се наплаћују.

Да бисте заказали психолошки разговор код мене у саветовалишту, пишите ми путем контакт формулара у наставку овог текста.

За оне који не живе у Београду нудим могућност психолошког саветовања преко Скајпа, Вибера, итд. Детаљније о свему прочитајте ОВДЕ.

Детаљније о мени лично можете прочитати ОВДЕ

 

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

 

Ако желите, можете заказати долазак на психолошки разговор код мене у саветовалиште  путем овог формулара:

 

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-маил адреса (обавезно написати, неће бити видљива јавно)

  Наслов писма

  Ваша порука

   

   

  2.
  Е-МАИЛ ОДГОВОР НА ВАШЕ КОНКРЕТНО ПИТАЊЕ ИЛИ ДИЛЕМУ ИЗ ОБЛАСТИ ПРАВОСЛАВНЕ-ПСИХОЛОГИЈЕ (ова услуга се наплаћује)

  Уколико имате неки проблем или дилему и желите да добијете одговор из угла православне психологије, а да одговор буде поверљив и путем мејлау контакт формулару на овој страни ми нагласите да желите ту опцију.

  Уколико је Ваше питање више из области духовног живота, такав одговор ћу написати не као моје лично мишљење већ као одговор који су на Ваше питање већ дали Светитељи Православне Цркве. Често ме људи питају питања која више спадају у област духовног живота али их и на психолошком плану муче па зато траже одговор, као што су питања: да ли је грех користити контрацепцију, да ли ће примање вакцине против корона вируса бити узимање жига Антихриста, да ли могу да се молим молитвом својим речима, да ли Бог кажњава или је само љубав, итд.

  За сваки такав одговор ћу Вам навести и линк ка Светитељу одакле сам преузела тако да можете бити сигурни да сте добили исправан одговор.

   

   

  3.
  ВИДЕО ОДГОВОР – ЈУТЈУБ СНИМАК НА КОНКРЕТНО ПИТАЊЕ ИЛИ ТЕМУ (ова услуга се наплаћује)

  Од 2019.године сам покренула Јутјуб канал на тему православне психологије, који можете погледати ОВДЕ.

  Снимке осмишљавам и правим у своје слободно време, према распореду и темама које одређујем према својој процени и нахођењу.

  Уколико желите да на неку тему снимим видео снимак „преко реда“, у року од 10-ак дана, у контакт формулару на овој страни ми нагласите да желите ту опцију.

  Цена за ову услугу се разликује у односу на то да ли ћете дати дозволу да тај видео снимак објавим јавно са Јутјуб каналу или уколико желите да буде искључиво за Вашу приватну сврху (да не буде јавно објављен).

  Уколико је Ваше питање више из области духовног живота, такав одговор ћу припремити не као моје лично мишљење већ као одговор који су на Ваше питање већ дали Светитељи Православне Цркве. Често ме људи питају питања која више спадају у област духовног живота али их и на психолошком плану муче па зато траже одговор, као што су питања: да ли је грех користити контрацепцију, да ли ће примање вакцине против корона вируса бити узимање жига Антихриста, да ли могу да се молим молитвом својим речима, да ли Бог кажњава или је само љубав, итд.

  За сваки такав одговор ћу Вам навести и линк ка Светитељу одакле сам преузела тако да можете бити сигурни да сте добили исправан одговор.

   

   

  4.
  ПОСТАВЉАЊЕ ПИТАЊА ПРЕКО САЈТА ИМА НАДЕ (ова услуга је бесплатна)

  Оно што и на даље, као и до сада, без надокнаде нудим је да, у мери свог слободног времена и могућности, напишем одговор на питања која ми постављате преко овог сајта, а одговоре ћу постављати као и до сада у рубрици ПИТАЊА И ОДГОВОРИ.

  Двојица протојереја – православних свештеника (протојереј Душан Колунџић и протојереј Бранислав Јелић)  драговољно и пастирски пожртвовано прегледају сваки мој одговор са духовне, православне стране како бих сачувала ту танану али важну „црвену линију“ да одговори православног психолога не зађу у домен свештеника и духовника.

  Жао ми је што на одговор понекад чекате и по више месеци – једноставно, стиже ми велики број питања, а ја се трудим да савесно и што детаљније одговорим како би то послужило као колико-толико ваљана замена за живи психолошки разговор.

  Путем контакт формулара на овој страници можете да поставите ваше питање а ја ћу се потрудити да у догледно време објавим свој одговор из угла психологије и спасавајуће Православне вере Светих Отаца на дато питање у рубрици „Питања и одговори“.

  Не могу обећати да ће одговор бити увек брз, јер овај сајт и интернет преписку преко њега обављам у веома мало слободног времена које имам на располагању, али оно што могу да обећам је да ће моји одговори имати и благослов и , ако буде потребе, и корекцију од стране свештеника – духовника, јер је православна психологија много више од психолошких знања – подразумева и добро познавање православног духовног живота, истинито исповедање вере и моралан живот.

  Из разлога што не сматрам да сам далеко доспела ни у једном од поменута три аспекта који красе светитеље, врло је важно да мој рад на овом сајту буде под будним оком искусног свештеника.

  Богу хвала, двојица искусних свештеника су пристали да буду, да кажем „рецензенти“ и „коректори“ мојих одговора у оном делу који се тиче православне вере а не психологије, те им се овом приликом од свег срца захваљујем.

  Имајте у виду да ће питање и изнети проблем који у писму изнесете бити објављен јавно, тако да сами одлучите у којој мери ћете неке приватне информације (своје пуно име и презиме, остала лична имена, место у коме живите, и слично) у њему написати.

  Једино што тражимо као неопходно је да наведете у писму вашу важећу и-мејл адресу, али та адреса неће бити виљива јавно, само ће уредник сајта њу видети. Можете се потписати само именом или иницијалима.