Контактирајте православног психолога Сању Станковић

Поштовани посетиоци сајта “Има наде – животни проблеми очима православне психологије”,

Путем ове странице можете контактирати уредника сајта – православног психолога Сању Станковић.

 

ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА:

Од фебруара 2023.године радим искључиво онлајн, путем видео разговора преко Скајпа, Вибера итд.


Сви термини за онлајн психолошке разговоре су ми заузети до даљњег. Не вреди да ми пишете на мејл, нити на мобилни телефон да бисте убрзали заказивање.


Када неки термин постане слободан, поставићу ту информацију на Вибер заједницу «ИМА НАДЕ НОВОСТИ».


Овој Вибер заједници се можете прикључити на следећем линку:

 

ВАЖНО: Када термин постане слободан, предност ће имати оне особе које испуњавају следећа три услова:

 • Најбрже се јаве
 • Које су набавиле и погледале моје ПРЕМИЈУМ ВИДЕО ПАКЕТЕ (линк ОВДЕ)
 • и које су ми послале на мејл задатке које задајем у тим пакетима.

То ће ми бити показатељ да сте заиста заинтересовани за психолошки рад на себи и то баш са мном као православним психологом.

Ако хоћете да Вам предложим којем другом психологу можете да се јавите како не бисте чекали на мене, пишите ми путем доњег контакт формулара.

 

kontakt-savetovaliste-b

 

Ако тражите помоћ или савет православног психолога…

Тада имате пет могућности:

 1. да закажете психолошки разговор код мене. Од 2023. године ћу радити искључиво онлајн (као видео разговор преко Скајпа, Вибера и слично). (ова услуга се наплаћује)
 2. да напишем приватан е-маил одговор на Ваше питање на психолошку или православну тему, проблем или дилему. (ова услуга се наплаћује)
 3. да купите моје премијум пакете видеа како бисте заједно са мном у њима прорадили теме као што су “Анксиозност и како их разрешити” и “Духовни узроци проблема” (цене погледајте на линку овде)
 4. да снимим видео одговор на Вашу конкретну тему или питање и да га објавим на Јутјубу или Вам пошаљем искључиво за Вас приватно. (ова услуга се наплаћује)
 5. да поставите питање на које ћу написати одговор и објавити га јавно на сајту „Има наде“. (ова услуга је бесплатна)

 

 

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

 

Ако желите да ме контактирате, користите овај контакт формулар:

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-маил адреса (обавезно написати, неће бити видљива јавно)

  Наслов писма

  Ваша порука

  1.
  ЗАКАЗИВАЊЕ РАЗГОВОРА ОНЛАЈН ПРЕКО СКАЈПА (ова услуга се наплаћује)

  Од фебруара 2023.године радим искључиво онлајн, као видео разговор преко Скајпа, Вибера итд.

  Сви термини за психолошке разговоре су ми заузети до даљњег. Не вреди да ми пишете на мејл, нити на мобилни телефон да бисте убрзали заказивање.

  Када неки термин постане слободан, поставићу ту информацију на Вибер заједницу «ИМА НАДЕ НОВОСТИ» (линк ОВДЕ)

  Погледајте на врху странице детаљне информације у вези са заказивањем.

  Детаљније о мени лично можете прочитати ОВДЕ

   

   

  2.
  Е-МАИЛ ОДГОВОР НА ВАШЕ КОНКРЕТНО ПИТАЊЕ ИЛИ ДИЛЕМУ ИЗ ОБЛАСТИ ПРАВОСЛАВНЕ-ПСИХОЛОГИЈЕ (ова услуга се наплаћује)

  Уколико имате неки проблем или дилему и желите да добијете одговор из угла православне психологије, а да одговор буде поверљив и путем мејлау контакт формулару на овој страни ми нагласите да желите ту опцију.

  Уколико је Ваше питање више из области духовног живота, такав одговор ћу написати не као моје лично мишљење већ као одговор који су на Ваше питање већ дали Светитељи Православне Цркве. Често ме људи питају питања која више спадају у област духовног живота али их и на психолошком плану муче па зато траже одговор, као што су питања: да ли је грех користити контрацепцију, да ли ће примање вакцине против корона вируса бити узимање жига Антихриста, да ли могу да се молим молитвом својим речима, да ли Бог кажњава или је само љубав, итд.

  За сваки такав одговор ћу Вам навести и линк ка Светитељу одакле сам преузела тако да можете бити сигурни да сте добили исправан одговор.

   

   

  3.ПРЕМИЈУМ ПАКЕТИ ВИДЕА И ДОДАТНИХ МАТЕРИЈАЛА

  У питању нису “обични” видеи у којима говорим генерално о души какве можете видети на мом Јутјуб каналу, већ вас ја кроз ове премијум пакете видеа поступно водим у упознавање баш ваше душе и разумевање како неке ствари у њој функционишу. Задајем вам у њима питања и одређене задатке и пролазим заједно са вама кроз њих.

  Ови пакети видеа су одлична замена за барем 10 психолошких разговора са мном уживо, а и финансијски су повољнији него сами разговори.

  Тренутно су на располагању премијум пакети видеа на тему:

  ДУХОВНИ УЗРОЦИ ПРОБЛЕМА – погледајте детаљније овде

  и

  АНКСИОЗНОСТ И КАКО ЈЕ РАЗРЕШИТИ – погледајте детаљније овде.

   

   

   

  4. ВИДЕО ОДГОВОР – ЈУТЈУБ СНИМАК НА КОНКРЕТНО ПИТАЊЕ ИЛИ ТЕМУ (ова услуга се наплаћује)

  Од 2019.године сам покренула Јутјуб канал на тему православне психологије, који можете погледати ОВДЕ.

  Снимке осмишљавам и правим у своје слободно време, према распореду и темама које одређујем према својој процени и нахођењу.

  Уколико желите да на неку тему снимим видео снимак „преко реда“, у року од 10-ак дана, у контакт формулару на овој страни ми нагласите да желите ту опцију.

  Цена за ову услугу се разликује у односу на то да ли ћете дати дозволу да тај видео снимак објавим јавно са Јутјуб каналу или уколико желите да буде искључиво за Вашу приватну сврху (да не буде јавно објављен).

  Уколико је Ваше питање више из области духовног живота, такав одговор ћу припремити не као моје лично мишљење већ као одговор који су на Ваше питање већ дали Светитељи Православне Цркве. Често ме људи питају питања која више спадају у област духовног живота али их и на психолошком плану муче па зато траже одговор, као што су питања: да ли је грех користити контрацепцију, да ли ће примање вакцине против корона вируса бити узимање жига Антихриста, да ли могу да се молим молитвом својим речима, да ли Бог кажњава или је само љубав, итд.

  За сваки такав одговор ћу Вам навести и линк ка Светитељу одакле сам преузела тако да можете бити сигурни да сте добили исправан одговор.

   

   

  5.
  ПОСТАВЉАЊЕ ПИТАЊА ПРЕКО САЈТА ИМА НАДЕ (ова услуга је бесплатна)

  Оно што и на даље, као и до сада, без надокнаде нудим је да, у мери свог слободног времена и могућности, напишем одговор на питања која ми постављате преко овог сајта, а одговоре ћу постављати као и до сада у рубрици ПИТАЊА И ОДГОВОРИ.

  Жао ми је што на одговор понекад чекате и по више месеци – једноставно, стиже ми велики број питања, а ја се трудим да савесно и што детаљније одговорим како би то послужило као колико-толико ваљана замена за живи психолошки разговор.

  Путем контакт формулара на овој страници можете да поставите ваше питање а ја ћу се потрудити да у догледно време објавим свој одговор из угла психологије и спасавајуће Православне вере Светих Отаца на дато питање у рубрици „Питања и одговори“.

  Имајте у виду да ће питање и изнети проблем који у писму изнесете бити објављен јавно, тако да сами одлучите у којој мери ћете неке приватне информације (своје пуно име и презиме, остала лична имена, место у коме живите, и слично) у њему написати.

  Једино што тражим као неопходно је да наведете у писму вашу важећу и-мејл адресу, али та адреса неће бити виљива јавно, само ће уредник сајта њу видети. Можете се потписати само именом или иницијалима.

   

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.