Jutjub kanal pravoslavnog psihologa – NOVO

Jutjub kanal pravoslavnog psihologa – NOVO

Pred vama se nalazi jedan, bar za mene i one koji me poznaju, sasvim neuobičajen projekat – Jutjub kanal koji predstavlja moj video blog kao pravoslavnog psihologa.

Pokrenula sam ovaj Jutjub kanal iz više razloga. Oni koji su me kontaktirali da zakažu psihološki razgovor kod mene u savetovalištu znaju koliko je ponekad teško da im omogućim neki skoriji termin za razgovor, a ljudima koji se nalaze u muci čekanje da započnu sa rasvetljavanjem svog problema teško pada, što je i razumljivo. Teško i meni što ne mogu da im brzo izađem u susret, a teško i njima.

Zbog toga planiram da neke bazične teme koje se tiču duševnog života prezentujem putem ovog bloga, kako biste mogli da koristite znanja pravoslavne psihologije u razmatranju svoje duše.

To će nam skratiti proces razgovora kada termin za razgovor dođe.

Kliknite OVDE da pogledate Jutjub kanal.

 

Drugi razlog je što želim da dam svoj doprinos Jutjubu sa dušekorisnim sadržajem. Puno se priča o tome kakav uticaj imaju „jutjuberi“, red je da i mi pravoslavni preduzmemo još aktivnije učešće na ovom trenutno najmoćnijem mediju. Svako sa svojim talantima.

Da me je neko pre samo pola godine pitao da li bih radila ovako nešto – ja bih izričito odbila.

Međutim, kao psiholog i kao pravoslavna hrišćanka ne mogu a da ne uvidim kuda idu društveni tokovi, ka čemu je usmerena pažnja većine današnjih ljudi, te smatram svojom dužnošću da snagu pravoslavne duhovnosti i lekovitost pravoslavne psihologije prezentujem upravo tamo.

Hvala vam na podršci za sve ovo do sada, za to što godinama pratite sajt „Ima nade“ , nadam se da će vam se i ovaj projekat dopasti.

 

Sanja Stanković, urednik sajta Ima nade

 

 

Kliknite na sliku da pogledate Jutjub kanal.

 

3 komentara

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*