Pitanja psihologu – nastavak i novosti

Pitanja psihologu – nastavak i novosti

Napomena :

Informacije u ovom članku su zastarele. Više ne radim u Verskom dobrotvornom starateljstvu. Aktuelne vesti se nalaze na ovom linku.

24.oktobar 2015.god.

 

 

Poštovani posetioci sajta „Ima nade“,

 

Najpre želim da zamolim za oproštaj svima koji su u proteklih nekoliko meseci pisali da mi postave pitanje ili zatraže savet.

Jednostavno, nisam imala nimalo slobodnog vremena da odgovorim na vaša pitanja, a savest mi ne dozvoljava da odgovorim na brzinu i bez dovoljne pažnje.

Na dosadašnja pitanja ću se truditi da napišem odgovor u toku narednih mesec dana (jun/jul), koji će kao i do sada biti pregledani od strane našeg dobrog prote Dušana Kolundžića koji nesebično odvaja svoje vreme za pastirsku pomoć i savete.

Ukoliko na neko vaše pitanje ne odgovorim u ovom periodu, molim vas da mi ponovo pišete, jer je onda sasvim izvesno da sam neko pitanje previdela.

 

Nekoliko reči o Verskom Dobrotvornom Starateljstvu…

 

Sigurno ste primetili da sam proredila postavljanje novih tekstova i odgovora psihologa u poslednjih nekoliko meseci.
U proteklom periodu sam bila angažovana da radim kao psiholog u okviru Verskog dobrotvornog starateljstva (milosrdne organizacije pri Srpskoj pravoslavnoj crkvi) – u sklopu njihovog Zdravstvenog i Porodičnog savetovališta.

 

Svakog utorka pre podne je bilo moguće zakazati razgovor sa psihologom u okviru Savetovališta ove organizacije.
Tokom ovog leta 2015. će biti kraća pauza zbog renoviranja prostorija, pa će nakon toga Savetovalište ponovo početi da radi.

 

Detaljnije o tome šta sve ova institucija u okviru Srpske Pravoslavne Crkve radi, možete pročitati na ovom linku.

 

O Zdravstvenom savetovalištu Verskog Dobrotvornog Starateljstva – u kome po pozivu dolaze da pružaju besplatne preglede mnogi lekari i specijalisti možete pročitati OVDE.

 

Takođe, o Savetovalištu za brak i porodicu – pogledajte ovde.

 

Svako dobro,

 

Sanja Stanković, psiholog i urednik sajta Ima nade

 

 

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*