Novosti – psihološko savetovalište

Novosti – psihološko savetovalište

Poštovani posetioci sajta „Ima nade“,

 

Od nedavno sam počela da radim u jednom psihološkom savetovalištu kao pravoslavni psiholog. S obzirom da je u pitanju privatno savetovalište u Beogradu, usluge pružanja psihološke pomoći se naplaćuju.

U proteklom periodu sam istraživala mogućnost da se pri Crkvi zaposlim kao psiholog kako bi moje usluge bile besplatne za ljude koji mi se obraćaju tražeći psihološki razgovor ili savet, bivajući svesna da osobe kojima nije bitno da li je psiholog pravoslavan ( ili je ateista ili religiozno indiferentan… ) mogu po domovima zdravlja i klinikama doći do besplatne psihološke pomoći, dok pravoslavno verujući ljudi ne mogu lako naći psihologa koji prilazi problemu uzimajući u obzir i duhovnu realnost.

Međutim, za sada takva mogućnost ne postoji, ili je ja nisam pronašla, daće Bog ako bude trebalo i ako Bog vidi da bi bilo na korist.

Ono što i na dalje bez nadoknade nudim je da, u meri svog slobodnog vremena i mogućnosti, napišem odgovor na pitanja koja mi postavljate putem KONTAKT formulara, a odgovore ću postavljati kao i do sada u rubrici PITANJA I ODGOVORI.

Žao mi je što na odgovor ponekad čekate i po više meseci – jednostavno, stiže mi veliki broj pitanja, a ja se trudim da savesno i što detaljnije odgovorim kako bi to poslužilo kao koliko-toliko valjana zamena za živi psihološki razgovor.

Takođe, jedna od novina je i da sam upotpunila stranicu „O NAMA“ – dodala sam neke stavke iz moje biografije pa je možete, ukoliko vas interesuje, pogledati na ovom linku.

Svako dobro i hvala vam na interesovanju, predlozima i pitanjima koja me na svakom koraku razvoja ovog sajta podstiču da proširujem njegove mogućnosti i korisnost.

Posebno se zahvaljujem nekolicini dobrotvora, pravoslavnih hrišćana, koji su bili voljni da daju prilog kako bi ovaj sajt nastavio da funkcioniše u trenutku kada za to više nisam imala sredstava.

Ukoliko smatrate da vam je ovaj sajt od koristi, vama ili vašim bližnjima, i u prilici ste da date novčani prilog za ovo delo, možete me kontaktirati za detalje putem stranice KONTAKT.

 

Svako dobro od Gospoda – Svedržitelja, svakoga dobra Promislitelja i Podaritelja,

Urednik sajta Ima nade

 

 

 

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.