KONTAKT

Poštovani posetioci sajta „Ima nade – životni problemi očima pravoslavne psihologije“,

Putem ove stranice možete kontaktirati urednika sajta – pravoslavnog psihologa Sanju Stanković.

kontakt-savetovaliste-b

 

Ako tražite pomoć ili savet pravoslavnog psihologa…

 

Tada imate dve mogućnosti:

  • da zakažete psihološki razgovor kod mene u savetovalištu ili preko Skajpa.
  • ili da postavite pitanje na koje ću napisati odgovor i objaviti ga javno na sajtu „Ima nade“

 

ZAKAZIVANJE RAZGOVORA U PSIHOLOŠKOM SAVETOVALIŠTU

S obzirom da je u pitanju privatno savetovalište u Beogradu, usluge pružanja psihološke pomoći se naplaćuju.

Da biste zakazali psihološki razgovor kod mene u savetovalištu, pišite mi putem kontakt formulara u nastavku ovog teksta.

Za one koji ne žive u Beogradu nudim mogućnost psihološkog savetovanja preko Skajpa. Detaljnije o svemu pročitajte OVDE.

Detaljnije o meni lično možete pročitati OVDE

 

KONTAKT FORMULAR

 

Ako želite, možete zakazati dolazak na psihološki razgovor kod mene u savetovalište  putem ovog formulara:

 

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-mail adresa (obavezno napisati, neće biti vidljiva javno)

Naslov pisma

Vaša poruka

 

 

POSTAVLJANJE PITANJA PREKO SAJTA IMA NADE

Ono što i na dalje, kao i do sada, bez nadoknade nudim je da, u meri svog slobodnog vremena i mogućnosti, napišem odgovor na pitanja koja mi postavljate preko ovog sajta, a odgovore ću postavljati kao i do sada u rubrici PITANJA I ODGOVORI.

Dvojica protojereja – pravoslavnih sveštenika (protojerej Dušan Kolundžić i protojerej Branislav Jelić)  dragovoljno i pastirski požrtvovano pregledaju svaki moj odgovor sa duhovne, pravoslavne strane kako bih sačuvala tu tananu ali važnu „crvenu liniju“ da odgovori pravoslavnog psihologa ne zađu u domen sveštenika i duhovnika.

Žao mi je što na odgovor ponekad čekate i po više meseci – jednostavno, stiže mi veliki broj pitanja, a ja se trudim da savesno i što detaljnije odgovorim kako bi to poslužilo kao koliko-toliko valjana zamena za živi psihološki razgovor.

Putem kontakt formulara na ovoj stranici možete da postavite vaše pitanje a ja ću se potruditi da u dogledno vreme objavim svoj odgovor iz ugla psihologije i spasavajuće Pravoslavne vere Svetih Otaca na dato pitanje u rubrici „Pitanja i odgovori“.

Ne mogu obećati da će odgovor biti uvek brz, jer ovaj sajt i internet prepisku preko njega obavljam u veoma malo slobodnog vremena koje imam na raspolaganju, ali ono što mogu da obećam je da će moji odgovori imati i blagoslov i , ako bude potrebe, i korekciju od strane sveštenika – duhovnika, jer je pravoslavna psihologija mnogo više od psiholoških znanja – podrazumeva i dobro poznavanje pravoslavnog duhovnog života, istinito ispovedanje vere i moralan život.

Iz razloga što ne smatram da sam daleko dospela ni u jednom od pomenuta tri aspekta koji krase svetitelje, vrlo je važno da moj rad na ovom sajtu bude pod budnim okom iskusnog sveštenika.

Bogu hvala, dvojica iskusnih sveštenika su pristali da budu, da kažem „recenzenti“ i „korektori“ mojih odgovora u onom delu koji se tiče pravoslavne vere a ne psihologije, te im se ovom prilikom od sveg srca zahvaljujem.

Imajte u vidu da će pitanje i izneti problem koji u pismu iznesete biti objavljen javno, tako da sami odlučite u kojoj meri ćete neke privatne informacije (svoje puno ime i prezime, ostala lična imena, mesto u kome živite, i slično) u njemu napisati.

Jedino što tražimo kao neophodno je da navedete u pismu vašu važeću i-mejl adresu, ali ta adresa neće biti viljiva javno, samo će urednik sajta nju videti. Možete se potpisati samo imenom ili inicijalima.